Тайсон (2019) всі серії

Мелодрама Тайсон (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
5 мая 2019
Країна:
Украина
Жанр:
криминал, мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал криминал, мелодрама «Тайсон (2019)»:

Іван Коротченко та Ілля Карелін є нерозлучними друзями і колегами — працюють у поліції. Їм не раз доводилося рятувати товариша, ділиться сокровенним і прикривати спини один одного. Одного разу з одним з них трапляється непоправна трагедія — серед білого дня невідомий кілер кількома пострілами в упор розстрілює Івана. Його друг шокований тим, що трапилося подією. Він не може повірити в те, що відбувається. Перебуваючи в глибокій депресії від втрати близької йому людини, Карелін воліє взяти тайм-аут на службі, щоб побути одному і розібратися зі всієї бурею пристрастей копящих в його душі.

Але планам не судилося збутися, до того ж йому передають всі нерозкриті кримінальні справи, якими займався убитий, і його вірного пса по кличці Тайсон. Молодий оперуповноважений з ентузіазмом і бажанням береться за розслідування інциденту і збирається будь-якими способами знайти лиходія. Його нова напарниця не бере участь у слідстві, тому що знаходиться на роботі тимчасово і виступає проти службових романів. Незабаром головний герой дізнається, що замовник вбивства Римар виявляється не простим ресторатором, а лідером кримінальної банди. До того ж він — улюблений чоловік Марини, яка мимоволі стає учасницею слідчого процесу.

Серіал Тайсон (2019) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Тайсон (2019)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Тайсон (2019) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Тайсон (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Тайсон (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Тайсон (2019)