Час дочок всі серії

Мелодрама Час дочок  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
11 января 2016
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Час дочок »:

Вероніка Рижова занадто рано залишилася сиротою і потрапила в дитячий будинок. Тоді дівчинці пощастило і її удочерила любляча і дбайлива подружня пара, яка і стала для героїні справжньою родиною. Вона зростала в достатку, затишку і була абсолютно щаслива. Проходять роки і Ніке знову судилося втратити тих, хто став їй дорожче за всіх на світі. Дівчина важко переживає загибель рідних у трагічному ДТП. Але найбільше її обурює той нюанс, що винуватець фатального випадку – працівник органів внутрішніх Ковтун, йде від призначеного покарання.

Як же так? Звичайно, зіграв факт особистих знайомств, хабарів і корупції. Але героїня дає собі слово, що цього разу справедливість восторжествує і караючим мечем для її кровного ворога стане вона сама. Тим більше, що Вероніка отримує шокуючу для неї інформацію. Той самий Ковтун безпосередньо причетний до смерті її біологічних родичок. Що ж це випадкова закономірність або підступний план? Їй необхідно дізнатися правду. Вона влаштовується до свого супротивника секретарем, в надії здобути необхідний їй компромат, який знищить її керівника раз і назавжди. Чи вийде у неї, чи вона стане наступною жертвою низки смертей?

Серіал Час дочок 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Час дочок » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Час дочок 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Час дочок всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Час дочок онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Час дочок (2015)