Шуберт всі серії

Мелодрама Шуберт  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
10 серий
Премєра:
26 марта 2018
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, триллер
Тривалість:
50 мин.

Серіал детектив, триллер «Шуберт »:

Олександр Бертенев, він же «Шуберт» з народження володіє унікальним даром, феноменальний «слухач» та «акустика». Молодий Чоловік здатний вловлювати будь-які звуки, які звичайним людям не дано почути. З однієї лише записи телефонної розмови, чоловік може з точністю визначити і описати, де, коли і в скільки відбулася бесіда. Саша в недалекому минулому служив в особливому антитерористичному відділі, але з деякими обставинами, змушений був залишити службу. Та фатальна помилка, яку він допустив до сих пір не дає йому спокою.

Одного разу трагічний випадок знову приведе його в спеціальну службу. У героя вбивають дружину. Він важко переживає втрату, душевний біль не дає йому спокою. І Олександр починає приватне розслідування. Він зобов'язаний знайти винного в смерті його коханої. Але Бертенев ніяк не очікував, що внаслідок ведення справи, перед ним відкриється така таємниця, про яку він навіть не здогадувався. Він завжди вважав, що добре знає свою дружину. Але в дійсності судячи по всьому впертим фактами кохана вела подвійну гру і залишила після себе загадкові звукові шифри, які йому доведеться у що б не стало розгадати. Вийти у нього знайти відповіді на хвилюючі питання?

Серіал Шуберт 1- 7, 8, 9, 10 серія дивитися онлайн всі серії підрят 10 серий

Дивитися серіал «Шуберт » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Шуберт 10 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Шуберт всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Шуберт онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Шуберт (2017)