Журавель у небі (2020) всі серії

Мелодрама Журавель у небі (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
25 мая 2020
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Журавель у небі (2020)»:

Ася Солнцева світлий чоловічок, школярка Авиаграда, якій судилося зустріти свою першу любов на гучному та веселому міському святі в честь першого польоту людини в космос. Юрій Громов харизматичний і молодий чоловік, завойовник не тільки сердець прекрасної половини, але і неба. Хлопець відмінник навчання і серйозно захоплюється польотами. Він займається в аероклубі і мріє стати льотчиком. Скоро пора шкільних іспитів і Асі допомагає підготуватися до них закоханий в неї син відомого авіаконструктора Спаського Яші. Юнак не просто вірний товариш, але вважає дівчину своєю долею.

Але Асіно серце вже зайняте іншим. Після закінчення школи, вона знаходить роботу піонервожатою поруч з військової частини, де проходить службу її коханий. І навіть зважується на більше, щоб звернути на себе його увагу, надходить з великими труднощами в льотне училище разом з Юрою. Тепер вона впевнена, що її кохання ніщо не завадить бути щасливою. Але життєві обставини складаються інакше. Після пережитих труднощів, вона з дитиною на руках переглядає ставлення Яші до себе, і приймає пропозицію стати його дружиною. Пару об'єднує загальна заповітна мета, під керівництвом геніального батька і тестя-конструктора створюється надзвуковий реактивний пасажирський літак. На майбутній престижній міжнародній виставці, зухвала льотчиця йде в смертельне піку.

Серіал Журавель у небі (2020) 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Журавель у небі (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Журавель у небі (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Журавель у небі (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Журавель у небі (2020)