Три дні до весни

Фільм военный, детектив «Три дні до весни »:

Кінець лютого 1942 року. Центр в терміновому порядку направляє на блокадне місто офіцера безпеки Володимира Андрєєва. Контррозвідка отримує секретну інформацію про підготовлювану хіміко-біологічної диверсійної операції з боку німців. Справді, щось подібне відбувається. Слідча група міліціонерів змогла ліквідувати банду-спекулянтів продовольчими товарами на Охті. Оперативники накрили їх склад, а на ранок один вмирає з невідомої причини, а решта виявляються у військовому госпіталі.

Ольга Марицкая, молода лікар-епідеміолог, дає свій висновок, що для простої людини зрозуміло серйозним «переїданням». Володимир вважає, що це «пустушка», але через якийсь час випадок змусить чоловіка сумніватися в першій версії. Біля цегельного заводу виявлено труп невідомого з ознаками «чуми». Покійний був одягнений в тілогрійку Наукового інституту Мікробіології. Андрєєву належить розібратися в цьому лякаючому факт і як можна швидше. Адже через кілька днів настане весна і як наслідок потепління, і тоді поширення смертельної зарази точно неможливо буде зупинити.

Дивитися фільм «Три дні до весни » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Три дні до весни онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Три дні до весни дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Три дні до весни онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Три дні до весни (2017)