Просте життя всі серії

Мелодрама Просте життя  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
2 сентября 2013
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
42 мин.

Серіал мелодрама «Просте життя »:

Марія корінна мешканка столиці, яка переживає зараз не найкращий період у своєму житті. Їй доведеться поодинці, впорається на звалилися на неї складні проблеми. Героїні доводиться виставити на продаж квартиру, щоб витягти з в'язниці коханого Сергія. Завзятість і віра в те, що вона зможе досягти поставленої мети, допомагають їй. Чоловік виявляється нарешті на довгоочікуваної свободи. Але у подружньої пари не залишається за душею ні гроша і жити тепер приходиться на орендованій території. Але радість моменту швидко перекриває сувора реальність дійсності, коли з'ясовується, що влаштується на роботу з кримінальним минулим, практично неможливо.

Ніхто не хоче зв'язуватися зі злочинцем і не бажає вдаватися в подробиці. В пошуках виходу зі сформованого положення герої їдуть з Москви на периферію, у віддалену село до приятельки Маші. Але чи зможуть жителі галасливої столиці, які звикли до комфорту, світським манерам і технологій прийняти нову і незнайому для них життя. Адже для місцевих мешканців немає діла до їх освіченості та інтелігенції, вони люди прості і звикли висловлювати свої думки вдаючись до міцного слівця.

Серіал Просте життя 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Просте життя » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Просте життя 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Просте життя всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Просте життя онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Просте життя (2013)