Політ метелика всі серії

Серіал мелодрама «Політ метелика »:

У старе житло в'їжджає молода мати-одиначка Світлана з донькою Галею. Ефектна особа відразу привертає до себе цікаві погляди, особливо чоловічої половини. Як з'ясовується героїня втекла з Парижа від свого французького чоловіка тирана, який збирається позбавити екс-дружину батьківських прав. У одного з сусідів, відомого антиквара Андрія Ковалевського підростає синок, який є ровесником Галі. Підлітки досить швидко знаходять спільну мову, що підштовхує до дружби і їх мам Світла і Ірину.

Андрій також бажає взяти участь в житті новоспеченої приятельки, пропонує їй зайнятість в своєму магазині. Працевлаштування виявляється дуже до речі, адже скоро суд і їй потрібно бути готовою до важкої боротьби за свою дитину. Але ніхто їх цього тріо не очікував, що відносини роботодавця і підпорядкованої так швидко перейдуть в ранг романтичних, що відразу помітила Іра. Що це звичайний тривіальний любовний трикутник? Зовсім ні! Адже в історію втручається досвідчений авантюрист, агент ФСБ, який представляється колекціонером. Його насправді цікавить втрачений шедевр Казимира Малевича. А ще на тлі відбувається інтриги головною проблемою стає несподівано діагностується синові Ковалевських серйозне захворювання.

Серіал Політ метелика 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Політ метелика » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Політ метелика 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Політ метелика всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Політ метелика онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Політ метелика (2013)