Одного разу і назавжди (2013)

Фільм мелодрама «Одного разу і назавжди (2013)»:

Зовсім недавно Марія була впевнена, що її життя практично ідеальна. Вона з відзнакою закінчила столичний ВИШ і влаштувалася працювати в престижний банк. Нареченим героїні драми «Раз і назавжди» був вельми перспективний адвокат Ігор. Маша жодного разу не піддавала сумнівам щирість почуттів свого коханого.

Їх спільні плани вже торкалися весілля і подальшого подорожі по екзотичних країнах... Однак в одну мить ідилія рушиться: Марія випадково дізнається про те, що Ігор не був їй вірний. Як тільки героїня розуміє, що поруч з нею не люблячий чоловік, а підлий зрадник, вона відразу ж розриває з ним відносини. Але, незважаючи на поразку на любовному фронті, у Маші починає складатися кар'єра. Директор її банківської філії призначає молоду співробітницю начальником відділу. Правда, як з'ясовується, причиною були не стільки її ділові якості, скільки краса, що полонила Геннадія...

Дивитися фільм «Одного разу і назавжди (2013)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Одного разу і назавжди (2013) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Одного разу і назавжди (2013) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Одного разу і назавжди (2013) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Одного разу і назавжди (2013)