Сторож (2019)

Мелодрама Сторож (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
24 октября 2019
Країна:
Россия
Жанр:
драма, триллер
Режисер:
Тривалість:
106 мин.

Фільм драма, триллер «Сторож (2019)»:

Влад – сторож в занедбаному санаторії, який готують до швидкого зносу. У величезному й пустельному будинку, за закритим парканом, він сховався від власних проблем і неприємного минулого. Поруч із сорокарічним чоловіком, усвідомлено вибрали самітництво, завжди знаходиться улюблений пес, розбавляють його самотність. Але одного разу відбувається трагедія.

Влад виявляє свою собаку вбитої. Хто створив цей злочин, він не знає, проте загибель пса виводить його зі стану спокою. Туга остаточно поглинає думки сторожа, і він навіть подумує про смерть. Але в одну з ночей ворота санаторію зносить автомобіль, за кермом якого виявляється підпила жінка. Незабаром в пустельному будинку з'являється і чоловік Віри, що розшукує свою дружину. У подружжя серйозні неприємності, а нашому герой відведено окреме місце в історії непроханих гостей.

Дивитися фільм «Сторож (2019)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Сторож (2019) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Сторож (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Сторож (2019)