Серце ангела всі серії

Серіал детектив «Серце ангела »:

Містичний сюжет розповість про нечистих на руку співробітників Пітерського департаменту поліції номер сім і незрозуміле переродження злісного корупціонера і хабарника майора Андрія Бірюкова. З чоловіком сталося щось дивно, що він і сам не може собі пояснити. І відбувається ця фантастична історія з ним після отримання фатального поранення в серце. Він надходить в хірургічне відділення у важкому стані і йому роблять складну операцію з пересадки життєво важливого органу. Герой проводить ще півроку в лікувальному центрі, поки серце, яке належало чесному і принциповому пожежного Івану Пожарському не прижилося в чужому тілі.

На відміну від свого шляхетного донора Андрій цинічна і егоїстична натура, який не гребував хабарами, без докорів совісті користуючись своїм службовим становищем. На пару зі своїм напарником по прізвиську «Шериф», а також полковником Дмитром Ільїнським вони розробили цілу фінансову махінацію закриваючи гучні справи за досить високі суми відступних, з усіма витікаючими наслідками фальсифікацій і підробок. Але після виходу з клініки Бірюков стає зовсім іншою людиною, ставши на шлях виправлення.

Серіал Серце ангела 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Серце ангела » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Серце ангела 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Серце ангела всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Серце ангела онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Серце ангела (2014)