Все можуть королі всі серії

Мелодрама Все можуть королі  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
10 серій
Премєра:
28 декабря 2015
Країна:
Россия
Жанр:
комедия
Режисер:
Тривалість:
41 мин.

Серіал комедия «Все можуть королі »:

Може в цю неймовірну історію і складно повірити, але все ж вона відбулася з головним героєм комедійного фільму Михайлом Ніколаєвим. Одного разу йому доведеться помінятися місцями зі своїм двійником, яким вони були схожі, як дві краплі води, вісь тільки дивина новини в тому, що проживав тієї хлопчина багато століть тому, в забутому середньовіччя. І ним виявився безстрашний герцог Майкл Каннінгем. Така мимовільна підміна надалі вплинула не тільки на життя простого столичного менеджера Міші, але і самого впливового дворянина, благородного походження. Цій парочці доведеться подолати найскладніші випробування, щоб хоч в якійсь мірі гармонійно вписатися в обставини і абсолютно нову для них реальність.

Адже московському жителю раніше ніколи не доводилося правити величезними угіддями герцогства, а спадкоємець давнього і знатного роду, не потрапляв у шалений ритм мегаполісу майбутнього. І все ж останньому доведеться складніше, освоюючи революційні гаджети і знаходити спільну мову з представницями прекрасної статі, які разюче відрізняються від звичних скромниць його годині. На шляху двох чоловіків чекають самі інтригуючі пригоди: супроводжуються новими знайомствами, зрадою, дружбою, розчаруванням і звичайно любов'ю. Цілком ймовірно, що після всього, що сталося, світова історія зміниться в кращу сторону. Але хто знає?!

Серіал Все можуть королі 1- 7, 8, 9, 10 серія дивитися онлайн всі серії підрят 10 серій

Дивитися серіал «Все можуть королі » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Все можуть королі 10 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Все можуть королі всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Все можуть королі онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Все можуть королі (2015)