Папаньки всі серії

Серіал комедия «Папаньки »:

Серіал від улюбленої багатьма глядачами студії Дизель, яка в черговий раз не розчарує шанувальників веселою комедією, піднімає настрій на всі «сто». Головні герої четверо близьких друзів, які живуть у дворі однієї столичної багатоповерхівки. Крім самих різних інтересів чоловіків об'єднує і задоволена важлива тема батьківства. Один з товаришів в очікуванні народження первістка, в іншого вже підростає 7-річний синок, а третього взагалі можна назвати багатодітним татусем, який виховує двох дочок різних віків і сина. Всі вони дбайливі і трепетні батьки, які шалено люблять своїх чад.

Але часом ця вже дорослі дядьки забувають скільки їм років і ніби струшуючи кілька десятків починають вести себе у відповідності зі своїм статусом. Втім, чому б і ні, адже всі люди, якого вони віку не були в душі все ж залишаються юними, пустотливими, але не у всіх це далеко забуте почуття пробивається на поверхню. А ще є у товариського союзу ще один приятель – завзятий холостяк і любитель прекрасної статі, який ніяк не готовий до відповідальності і батьківства. Але, схоже, прийшов час і йому кардинально змінити свій світогляд з цього питання.

Серіал Папаньки 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серій

Дивитися серіал «Папаньки » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Папаньки 16 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Папаньки всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Папаньки онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Папаньки (2018)