Світ! Дружба! Жуйка! (2020) всі серії

Мелодрама Світ! Дружба! Жуйка! (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серій
Премєра:
23 апреля 2020
Країна:
Россия
Жанр:
комедия, драма
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал комедия, драма «Світ! Дружба! Жуйка! (2020)»:

Дія мелодраматичного фільму відбувається в 1993 році. Головний герой Санька Рябінін живе звичайним життям підлітка зі своїми бажаннями і пріоритетами. Він жадає пригод, але при цьому завжди намагається обійти стороною місцевих хуліганів. Також йому набридли походи в музичні школи, в яких він не бачить сенсу і тяги для себе. А ще його пригнічує той факт, що він ніяк не може навчитися спілкуватися з протилежною статтю і завжди втрачається при вигляді красивої дівчини. У цьому амбітному хлопчині багато мук і сумнівів, і він поки не визначився кого з дорослих йому надалі рівнятися і в кого вчитися життєвому досвіду.

З одного боку він виховується в чесній, але вічно небагатій сім'ї мами-продавщиці і тата-доцента, з іншого – зачаровує і притягує світ повний небезпек і інтриг ветерана афганської війни дядька Аліка. А тут ще несподіване знайомство Саші з красивою дівчинкою Євгенією, яка запустить цілу низку незворотних подій в житті героя. Все що станеться далі назавжди змінять не тільки його існування, але і його рідних і близьких друзів. Тікаючи від хуліганів Олександр викрадає автомобіль якогось кримінального авторитета, і все в одну мить змінюється. Лихі 90-ті набирають обертів.

Серіал Світ! Дружба! Жуйка! (2020) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серій

Дивитися серіал «Світ! Дружба! Жуйка! (2020)» онлайн всі серії

  • 10
Серіал Світ! Дружба! Жуйка! (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Світ! Дружба! Жуйка! (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Світ! Дружба! Жуйка! (2020)