Стоматолог (2018) всі серії

Серіал детектив «Стоматолог (2018)»:

Дмитро Торопко гарний, привабливий і успішний в своїй підприємництво. Чоловік першокласний стоматолог і власник клініки, яка приносить йому відмінний дохід. Він єдиний серед своїх друзів: гінеколога Петра Дьоміна і колишнього кримінального авторитета Сергія Грязєва вважає себе затятим холостяком. Та й навіщо йому серйозні стосунки, коли він може з легкістю міняти чарівних красунь, кожна з яких випробовуючи долю сподівається, що стане тією щасливиці, у кого закохається харизматичний Дімочка.

Але одного разу все ж упевнений у собі ловелас втратить спокій і голову після того, як на його шляху виникає прекрасна дівчина Анна, директор модельного агентства. Про спокійно і розміреному існування, яка була у нього раніше, він може тепер тільки мріяти. Адже хлопець закохався, як дурний і наївний молодик. Але скоро ситуація обертається абсолютно непередбачуваним чином. В місті сталося вбивство, а Аня стає головною підозрюваною гучної справи. Намагаючись врятувати кохану, Діма на пару з вірними товаришами починає приватне розслідування. Але чи вдасться новоспеченим детективам вміло розіграти цю партію і розгадати всі таємниці, які попадуться на їх шляху.

Серіал Стоматолог (2018) 1- 17, 18, 19, 20 серія дивитися онлайн всі серії підрят 20 серий

Дивитися серіал «Стоматолог (2018)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Стоматолог (2018) 20 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Стоматолог (2018) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Стоматолог (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Стоматолог (2018)