Чорна квітка (2016) всі серії

Серіал драма «Чорна квітка (2016)»:

Закінчивши педагогічний інститут молода Лера по розподілу відправляється в невелике містечко Прип'ять. Тут вона облаштовується в гуртожитку і відправляється в школу, де отримала посаду вчителя молодших класів. Дівчина цілком задоволена результатом розподілу і готова йти вперед, назустріч до нових звершень і приємних сюрпризів долі. Новий етап у житті почався непогано, поки юна оптимістка не стала жертвою грабіжників.

Впоратися з потрясінням допомагає симпатичний ловелас, улюбленець місцевих жінок, лейтенант Ігор. Новенька пробуджує в нього ніжні почуття. Взаємності не дочекався. Валерія знайомиться з інженером Чорнобильської атомної станції Вітасом. Він з першого погляду підкорив її серце. Хлопці практично не розлучаються, вже вирішивши для себе, що будуть разом назавжди. Правда по злому року долі, роман молодих тривав недовго. Щастя закоханих зруйнувала катастрофа світового масштабу. Вибух на АЕС спровокував викид неймовірно потужної хвилі радіації. Населення екстрено евакуюють, але про трагічні наслідки зараз можна поки тільки здогадуватися. Поліцейський переконує кохану, що її обранець загинув і відвозить подалі від небезпечної зони. Як довго йому вдасться приховувати обман?

Серіал Чорна квітка (2016) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Чорна квітка (2016)» онлайн всі серії

  • 60
Ви легально дивіться серіал Чорна квітка (2016) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Чорна квітка (2016) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Чорна квітка (2016) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Чорна квітка (2016)