Сліди на воді

Фільм история «Сліди на воді »:

Гостросюжетний фільм знятий на основі реальних подій і розповідають про боротьбу білоруської міліції з організованим бандитизмом у важкі і суворі післявоєнні роки. Дія сюжету відбувається в 1946 році. Старший лейтенант Смолич, бравий герой фронтовик прибуває з розподілу в провінційне містечко під назвою Поріччя. Обстановка в місті залишається напруженою, і міліція не справляється з усіма подіями. Кожну новоприбулу поповнення до лав внутрішніх органів сприймається з великим оптимізмом.

Справа в тому, що західні райони Білорусі наповнені бандитськими угрупованнями, які тероризують місцеве населення. Пора покласти разгулявшемуся кінець свавіллю. З усього списку злочинний зграй, особливе місце займають лютующие кримінальники, очолювані таємничим Фрейшюца, колишній фашистський «посіпака» і зрадник. Смолич у парі з начальником карного розшуку Крикуновим повинні знешкодити небезпечного і невловимого супротивника. Але секретний план несподівано опиняється на межі зриву. Як з'ясовується серед міліцейського складу є стукач. Чи зможуть оперативники обчислити його і завершити розпочате?

Дивитися фільм «Сліди на воді » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Сліди на воді онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Сліди на воді дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Сліди на воді онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Сліди на воді (2016)