Шугалей

Мелодрама Шугалей  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
1 мая 2020
Країна:
Россия, Тунис
Жанр:
детектив, приключения
Режисер:
Тривалість:
90 мин.

Фільм детектив, приключения «Шугалей »:

Максим Шугалей російський соціолог і його напарник-перекладач Самер Суэйфан направляються в гарячу точку, разрываемую на частини агресивно налаштованими бандитськими угрупованнями, які безчинствують в країні. Герої вирушають туди за офіційним запрошенням. Метою спеціалістів є вивчення існуючої проблеми та проведення досліджень, які повинні будуть допомогти в припиненні кровопролитного протистояння. Потрібно покласти край безглуздої бойні, де ніхто не бажає поступатися супернику.

Тоді ніхто не припускав, що в ході ретельної роботи прибулих колег, спливе секретна інформація, яка може дорого коштувати «маріонеткової» влади. Якщо вона якимось чином піде за межі Лівії, то це стане неминучим крахом для існуючого уряду. В результаті побоювань владних чиновників, російські фахівці на цілий рік замкнені в місцевій в'язниці в очікуванні зрозумілих пояснень з приводу їх затримання і законних звинувачень. Ну а поки вони переживають лише приниження, тортури і жорстоке ставлення до себе. Тим часом спроби вирішити конфлікт дипломатичним шляхом остаточної зайшов у глухий кут. Російській стороні нічого не залишається, як почати готувати рятувальну операцію.

Дивитися фільм «Шугалей » онлайн в HD якості

  • 70
Ви легально дивіться кіно Шугалей онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Шугалей дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Шугалей онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Шугалей (2020)