Шугалей 2 (2020)

Мелодрама Шугалей 2 (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
6 сентября 2020
Країна:
Россия
Жанр:
боевик, приключения
Режисер:
Тривалість:
90 мин.

Фільм боевик, приключения «Шугалей 2 (2020)»:

У гостросюжетному фільмі буде розказана реальна історія російського вченого-соціолога Максима Шугалея, який потрапляє на закінчення до ліванських радикалам під час однієї з відряджень. Вірний своїй справі Макс відправляється в одну з гарячих точок - Лівію, давно забула про мирне життя. Він прибуває в Тріполі разом з давнім приятелем і товаришем по службі Олександром Прокоф'євим. Напарники виявилися тут на запрошення уряду країни і повинні будуть провести важливе дослідження, яке можливо допоможе державі вийти зі складного конфліктного становища.

Але ніхто з героїв не припускав, що внаслідок вивчення матеріалів мимоволі розкриють терористичну змову, в якому замішані місцеві впливові політики і чиновники. Ніхто не захоче розголосу. Шугалей сам відрізав собі шлях додому, дізнавшись чужу таємницю. Невідома йому бандитське угруповання захоплює його в полон на пару з перекладачем, який супроводжував його. Спроби дипломатів домовиться і визволити свого громадянина ні до чого не приводять. Лівійська влада не бажаючи брати на себе відповідальність шукають відмовки, відмовляються, а в цей час Максу доводиться виживати і намагатися не втрачати надію на краще, перебуваючи в нелюдських умовах.

Дивитися фільм «Шугалей 2 (2020)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Шугалей 2 (2020) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Шугалей 2 (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Шугалей 2 (2020)