Травневий дощ

Мелодрама Травневий дощ  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
17 декабря 2012
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама, комедия
Режисер:
Тривалість:
86 мин.

Фільм мелодрама, комедия «Травневий дощ »:

Ольга досить довго зустрічається з Марком і чекає того самого заповітного пропозиції, яка нарешті здійснить її мрію і зробить щасливою. І ось нарешті, воно прозвучало і все було, як і прадавні красуні нареченій: море квітів, підготовка до весільного торжества, плани на подорож і розмови про дітей. Але радість незабутнього райдужного моменту визнання затьмарює глухий удар в стіну, який періодично починає повторюватися. Шуми, що доносяться з сусідньої квартири, куди недавно переїхав молодий чоловік – Денис, любитель веселих вечірок і посиденьок з друзями.

«Скільки ж можна терпіти це неподобство?» нарікають закохані, не пора приструнити буйну натуру незнайомця. У Олі виникає ідея, запропонувати сусідові продати їм його житлоплощу, а в обмін вони йому підшукають нову нерухомість. Вона відправляє на переговори Марка, вважаючи, що чоловіки зможуть краще домовиться між собою. Але Денис навідріз відмовляється. Але навіть категоричне ні, не зупиняє напористу особу, адже Оля вже практично живе у величезних апартаментах, чітко уявляючи собі злиття двох площ. Чи зможе героїня все-таки умовити незговірливого хлопця або їй не судилося здійснити запаморочливого проекту.

Дивитися фільм «Травневий дощ » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Травневий дощ онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Травневий дощ дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Травневий дощ онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Травневий дощ (2012)