Міцний шлюб

Мелодрама Міцний шлюб  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
25 ноября 2012
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама, комедия
Режисер:
Тривалість:
89 мин.

Фільм мелодрама, комедия «Міцний шлюб »:

Олексій і Марина більше двадцяти років складаються в щасливому подружньому шлюбі. Вони завжди вважали, що у них міцна сім'я, довірчі та здорові відносини. Але ось підросла і єдина дочка, яку люблячі батьки вдало видали заміж. Після весільного торжества і розуміння того, що чадо юркнула будувати своє гніздо, в будинку помітно спорожніло. А ще якщо задуматися, то всі поставлені цілі Льошею і Мариною також досягнуті: розкішна квартира, успішно налагоджений бізнес працює, як годинник, дочка прибудована. Живи та радій.

Нарешті можна пожити трохи для себе, але герої чомусь починають сваритися і з'ясовувати відносини, після чого б'ються об заклад, той хто буде першим спійманий на подружній зраді і попроситься назад, то втрачає відразу все, чим володіє. Що почалося протистояння має на увазі, що всі засоби хороші в цій війні. Адже Олексій навіть не підозрює на що здатний жіночий витончений розум, підступність і фантазія. Схоже він ще не раз пошкодує, що уклав цей спір. Чи зможе він встояти проти інтриг тієї, яка вже впевнена в своїй перемозі. І це правда, до нього їй залишився тільки невеликий крок, який вона зробить, як тільки противник помилиться.

Дивитися фільм «Міцний шлюб » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Міцний шлюб онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Міцний шлюб дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Міцний шлюб онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Міцний шлюб (2012)