Недолуга невістка всі серії

Мелодрама Недолуга невістка  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
17 марта 2012
Країна:
Росія
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Недолуга невістка »:

Мелодрама російського режисера Сергія Бистрицького. Головні ролі зіграли Поліна Бистрицька, Микита Звєрєв, Юлія Майборода.

У цій картини переплелися проблеми сімейні, часто дуже трагічні і комедійні нотки, пов'язані з інтригами літніх людей. Зав'язка сюжету досить сумна: жила була сімейна пара, і був у них син Денис. І вісь з яких причин батьки хлопчика розлучаються, а дитину сплавляють літнім свекрів, які живуть у селищі. Через деякий час після розлучення батько Дениса гине, а за осиротілим хлопцем раптово вирішує приїхати його мати і забрати від бабці з дідом. Альо люди похилого віку, звичайно ж, не хочуть розлучатися з онуком, адже він їх єдина радість і сенс життя. Ненависна невістка встановлена за двері, але цим її не зупинити.

Гряді суд, і швидше за все за його підсумками хлопчика віддадуть рідної матері, чого боятися старші Рожковы. І їм приходити в голову ідея, як зробити так, щоб і Денис, і Ліза (так звуть його маму) залишилися жити в цьому ж селищі. Всього-то й потрібно видати невістку знову заміж, та за такої людини, який ніколи не захоче звідси їхати. Альо звести молоду жінку з місцевім жителем виявляється не настільки просто, як це здавалося спочатку. Чи вийде у свекрів зіграти нову весілля і не втратити свого онука? І як смороду зможуть перехитрити Лізу? Це досить зворушлива вітчизняна мелодрама, показує реалії життя в сільській місцевості.

Серіал Недолуга невістка 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Недолуга невістка » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Недолуга невістка 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Недолуга невістка всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Недолуга невістка онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Недолуга невістка (2012)