Обганяючи час (2020) всі серії

Мелодрама Обганяючи час (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
19 апреля 2020
Країна:
Россия
Жанр:
драма, история, биография
Режисер:
Тривалість:
52 мин.

Серіал драма, история, биография «Обганяючи час (2020)»:

Центральні події обертаються навколо унікальної людини, який створив свого часу безліч геніальних конструкцій. Обдарована людина твердо вирішив присвятити своє життя розробкам незрівнянних приладів. З юності успіхи Ростислава Олексійовича шокували близьких. Розумний і талановитий хлопчина завжди знав, до чого він збирається прагнути. Після школи герой вирішив пов'язати своє життя з науковими розробками і підкорювати науку. Не відразу в провінційному хлопця розпізнали справжній талант. Щоб досягти визнання і отримати можливість працювати над секретними розробками, обдарованої особистості довелося через багато пройти.

Неодноразово доля відверталася від юнака, а люди, що знаходилися вище за рангом, не спостерігали в представника сильної половини гідного співробітника для особливих розробок. Щоб переконати оточуючих в помилках, Ростислав відсунув сумніви в сторону і вирішив стрімко рухатися до поставленої мети. Численні старання принесли бажаний результат. Однак разом з визнанням герою довелося зіткнутися з проблемами і невдоволенням колег. Деякі заздрили таланту, вставляючи палиці в колеса, але герой не зламався, а трепетно робив улюблену роботу.

Серіал Обганяючи час (2020) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Обганяючи час (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Обганяючи час (2020) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Обганяючи час (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Обганяючи час (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Обганяючи час (2020)