Булатов всі серії

Мелодрама Булатов  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серій
Премєра:
14 вересня 2020
Країна:
Україна
Жанр:
кримінал, детектив
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал кримінал, детектив «Булатов »:

Не так давно досвідчений слідчий Єгор Булатов позбувся товариша. Хтось підстроїв докази, щоб згорнути провину за інцидент на невинну людину і скоріше закрити справу. Однак приятель клянеться знайти справжнього злочинця і покарати за вчинок. Щоб наблизитися до викриття негідника, Єгору доводиться перевестися працювати в інший відділ. Так у нього є можливість працювати над розкриттям нових інцидентів і отримати доступ до закритих справах. Згодом незалежне розслідування підштовхує до висновків, що до смерті колеги має відношення хтось із співробітників відділу.

Упертий Булатов готовий на все, щоб обчислити ім'я зрадника. Незалежне наслідок помітно розтягується через накопичену основної роботи. Буквально щодня гідного детективові підкидають нові справи, що віднімають багато вільного часу. Однак харизматична людина справляється з завданнями, дивуючи здібностями колег. Поступово він підбирається до ключу розгадки, тому люди, що мають відношення до злочину, приймають рішення позбавитися від проблеми. Чи встигне Єгор вчасно здогадатися про змову і викрити «перевертнів в погонах» раніше, ніж мерзотники постараються убити чесного оперативника?

Серіал Булатов 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серій

Дивитися серіал «Булатов » онлайн всі серії

  • 100
Ви легально дивіться серіал Булатов 16 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Булатов всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Булатов онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Булатов (2020)