Поцілунок в голову

Мелодрама Поцілунок в голову  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
3 марта 2012
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама, криминал
Тривалість:
103 мин.

Фільм мелодрама, криминал «Поцілунок в голову »:

Єгор працює в службі «тверезий водій». В його обов'язки входить розвозити по домівках людей, що знаходяться в стані алкогольного сп'яніння. У минулому ця людина була успішним. Завдяки вмінню чудово водити авто він неодноразово перемагав у змаганнях з ралі, але дурна витівка позбавила його можливості брати участь в змаганнях. Сірі нудні будні починають набувати яскраві тони після знайомства з красивою дівчиною Дариною. Завдяки спілкуванню з особливою він забуває про загиблу дружину і починає розуміти, що прийшов час рухатися далі.

Друзі багато часу проводять разом, згадуючи про минуле і ділячись планами на майбутнє. Якось Даша просить товариша про допомогу. За наївності вона погодилася надати допомогу у втечі з в'язниці коханій людині і навіть взяла участь в невеликому пограбуванні. Однак бандит зрадив її любов і вирішив позбутися від блондинки. Тепер полювання за Дариною влаштували не тільки правоохоронні органи, а й злочинці, навмисні з'ясувати, де ховається їх втік подільник. Єгор готовий ризикнути всім і допомогти витягнути приятельку з біди, але це рішення колишньому автогонщикові може дорого обійтися. Яким буде результат цієї історії?

Дивитися фільм «Поцілунок в голову » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Поцілунок в голову онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Поцілунок в голову дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Поцілунок в голову онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Поцілунок в голову (2012)