Мільйонер з Балашихи (2019) всі серії

Мелодрама Мільйонер з Балашихи (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
6 серий
Премєра:
25 февраля 2019
Країна:
Россия
Жанр:
комедия
Режисер:
Тривалість:
13 мин.

Серіал комедия «Мільйонер з Балашихи (2019)»:

Богдан Кандауров народився в звичайній середньостатистичній сім'ї. Здавалося, доля його зумовлена, він зможе отримати освіту, але добитися стабільного фінансового становища була за межами мрій. Досягнувши певного віку, цілеспрямований хлопчина влаштувався працювати на дядька, причому той в серіалі «Мільйонер з Балашихи» навіть не доводився родичем. Відповідальний співробітник чітко виконував вимоги, намагався проявити ініціативу, але ставало ясно, що ні гідної заробітної плати, ні кар'єрного росту йому не бачити.

Чергові падіння стали стимулом для реалізації своїх планів. Богдан прийняв рішення зайнятися більш продуктивно діяльністю і в короткі терміни зумів досягти неймовірних результатів. На тлі власного успіху він створив веб сайт, де наводив кілька варіантів, дотримуючись яких молоді хлопці і дівчата можуть стати багатіями, не докладаючи особливих зусиль. Необхідно перестати боятися, треба вірити в себе, і тоді удача буде на боці переможця. У нього вийшло, а значить варто задуматися над правильністю дій. Простий хлопчина домігся чудового результату і впевнений, що його шляхом здатний пройти кожна людина.

Серіал Мільйонер з Балашихи (2019) 1-4, 5, 6 серія дивитися онлайн всі серії підрят 6 серий

Дивитися серіал «Мільйонер з Балашихи (2019)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Мільйонер з Балашихи (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Мільйонер з Балашихи (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Мільйонер з Балашихи (2019)