Хрещений (2014) всі серії

Серіал драма «Хрещений (2014)»:

Ілля Альохін колишній військовий лікар, який потрапивши на передову Косово, де відбувалося криваве протистояння – допоміг сотням сербських і албанських дітей з'явиться на світло, в той час, коли запеклі військові дії не припинялися. Жінки, яким у ті важкі часи пощастило стати матерями, називали свого доктора геніальним фахівцем і вважали його хрещеним батьком своїх синів і дочок. Відгриміла війна, сторони змогли домовитися і життя стало налагоджуватися. Альохін ж продовжує свою благородну місію лікування і в мирний час. Його колеги мріють отримати Нобелівську премію і збираються провести науково-медичний експеримент.

Завдання в тому, щоб прийняти пологи у жінки, яка впала в коматозний стан, що доведе всьому світовому співтовариству, що така практика реальна. Ілля збирається взяти участь в цьому унікальному в своєму роді подію, але популярність, визнання і матеріальні блага його мало хвилюють. Головне для висококласного професіонала – це життя маленької людини, якій він збирається допомогу з'явитися на світ всупереч усім сумнівам і скептичним висловлювань. Він не звик відступати перед труднощами і даний випадок не виняток.

Серіал Хрещений (2014) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Хрещений (2014)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Хрещений (2014) 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Хрещений (2014) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Хрещений (2014) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Хрещений (2014)