Пентхаус (2020) всі серії

Мелодрама Пентхаус (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
14 серий
Премєра:
26 октября 2020
Країна:
Корея Южная
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
60 мин.

Серіал драма «Пентхаус (2020)»:

Багато людей мріють про краще життя і не соромляться цього. Іноді для забезпечення світлого майбутнього собі і власній родині людина йде на вчинення аморальних і протизаконних вчинків. Засудження інших людей його може не цікавити.

Сьогодні по всьому світу будують розкішні будинки, мати квартиру в яких мріють багато.

Іноді за володіння елітним житлом ведуться справжні війни. Такі протистояння особливо небезпечні, якщо в них беруть участь жінки. Подібним чином поводяться головні героїні дорами «Пентхаус». Для реалізації своїх амбітних планів вони перетворюються в справжніх лиходійок.

Серіал Пентхаус (2020) 1-12, 13, 14 серія дивитися онлайн всі серії підрят 14 серий

Дивитися серіал «Пентхаус (2020)» онлайн всі серії

  • 80
Серіал Пентхаус (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Пентхаус (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Дорами » Пентхаус (2020)