Шериф всі серії

Серіал детектив «Шериф »:

Столичний оперативник Василь Шаронов людина принципова і жорстку. За незламний характер, пронизливий погляд і рішучість колеги прозвали його Шерифом. Через незговірливість і складності у відносинах він розлучився з дружиною, а тепер ніяк не може знайте спільної мови зі своїм сином-підлітком. Та й не тільки особисте життя не склалося в амбітного героя, але і на службі все не ладиться у відносинах з колегами і керівництвом з-за скверности якостей. Хоча самого Василя що все відбувається не сильно напружує, він звик жити роботою і досягати поставлених цілей.

А в іншому: «Хто не з ним, проти нього». Альо самє такий підхід допомагають Шерифу завжди докопатися до самої суті заплутаної справи і не боятися говорити саму гірку правду в обличчя людині. Але є й такі, хто поважають Шаронова, за його професіоналізм та сміливість. У їх числі безпосередня начальниця Оля Орлова, старлей Заур Хетагуров і опер Юрій Климчук. Всі разом вони справжня команда висококласний фахівців, для яких будь-ребус дитяча гра. Вони воліють щось серйозніше і цікавіше, не боячись ризикувати і помилятися.

Серіал Шериф 1-26, 27, 28 серія дивитися онлайн всі серії підрят 28 серий

Дивитися серіал «Шериф » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Шериф 28 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Шериф всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Шериф онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Шериф (2010)