Посміхнися, коли плачуть зірки (2010)

Фільм мелодрама «Посміхнися, коли плачуть зірки (2010)»:

Єгор Нікольський молодий, гарний собою і абсолютно безрозсудна. Але саме ця риса його характеру в сукупності з ненав'язливою зухвалістю і прокладає йому доленосну дорогу до цієї романтичної пристрасті. Амбітний хлопець, який звик діяти не думаючи, після відчайдушного суперечки з друзями стрибає з даху і як слідства, опиняється на лікарняному ліжку. І перше, що він побачить після того, як нарешті прийде в себе, це ангельське обличчя хірурга Анни, яке схилилося над ним. Включивши всю свою чарівність, герой завойовує свою рятівницю. Але незважаючи на рішучість і завзятість роман між молодими людьми тривав недовго.

Хоча здавалося ці двоє чудово виглядають і створені один для іншого. Але наперекір долі вони розлучаються, після чого Аня благополучно виходить заміж за мера міста, а чоловік знаходить собі наречену, яка мріє піти з ним під вінець. Невже все так і закінчиться і вони більше ніколи не перетнуться? Як би Він не намагався забути кохану і почати життя з чистого аркуша, у нього не виходить. Їх наступна зустріч розставить всі пріоритети по місцях, напевно, тому що так зійшлися зірки і нікуди від цього не дітися.

Дивитися фільм «Посміхнися, коли плачуть зірки (2010)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Посміхнися, коли плачуть зірки (2010) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Посміхнися, коли плачуть зірки (2010) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Посміхнися, коли плачуть зірки (2010) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Посміхнися, коли плачуть зірки (2010)