Кохання і голуби

Фільм мелодрама, комедия «Кохання і голуби »:

Василь Кузякин - простий сільський мужик, все своє життя прожив зі своєю сім'єю. Улюблене заняття Василя - розведення голубів. Дружина Надя не розділяла захоплення чоловіка голубами.

І, після травми, отриманої на роботі, Василь отримує путівку на море в санаторій.На курорті Василь знайомиться з Раїсою Захаровною .У них зав'язується роман. І після санаторію вони вирішують жити разом. Але його тягне додому, до дружини, дітей і голубам. Починаються таємні зустрічі з дружиною Надею

Дивитися фільм «Кохання і голуби » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Кохання і голуби онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Кохання і голуби дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Кохання і голуби онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Кохання і голуби (1984)