Одеса (2019)

Фільм драма «Одеса (2019)»:

Історія розгортається влітку 1970-го року в Одесі. У центрі сюжету опиняється журналіст міжнародних новин Борис з Москви, який разом з 8-річним сином Валериком прибув до Південної Пальміри в гості до тещі і тестя на кілька днів. До нещастя, саме в день приїзду Бориса і Валерика в Одесі оголошують карантин, забороняючи місцевим жителям і приїжджим покидати межі міста.

Замість дводенного відпочинку в колі сім'ї, Борис змушений залишитися в Одесі на невизначений час, ще не уявляючи, як непередбачена випадковість змінить його життя...

Дивитися фільм «Одеса (2019)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Одеса (2019) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Одеса (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Одеса (2019)