Коротше (2019) всі серії

Мелодрама Коротше (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
13 серий
Премєра:
8 июня 2019
Країна:
Россия
Жанр:
комедия
Режисер:
Тривалість:
23 мин.

Серіал комедия «Коротше (2019)»:

В центрі історії виявляється 30-річний чоловік, який переїхав з провінційного міста до Москви на знімну квартиру, який мріє налагодити кар'єру і особисте життя, але змушений боротися з власною клінічною лінню. Оповідання складається з коротких 2-хвилинних скетчів на життєві теми, з якими повинен зіткнутися кожен самотній і безтурботний житель мегаполісу.

Разом з головним героєм у кадрі регулярно з'являється його друг Толік, консервативна мама, а також мила дівчина Світла, з якою він уперше познайомився на вечірці, але ніяк не може зізнатися їй у почуттях.

Серіал Коротше (2019) 1- 10, 11, 12, 13 серія дивитися онлайн всі серії підрят 13 серий

Дивитися серіал «Коротше (2019)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Коротше (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Коротше (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Коротше (2019)