Пізнє каяття (2017) всі серії

Мелодрама Пізнє каяття (2017) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
16 декабря 2017
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама, детектив
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама, детектив «Пізнє каяття (2017)»:

Красуня Ольга зростала в заможній родині і завжди була оточена увагою, не знаючи ні в чому відмови. Її коханий Кирило з незаможного і неповного родини, чия мати звичайна малярша, яка виховувала сина одна, намагаючись прогодувати його. Альо молодих людей зовсім не бентежить ця соціальна різниця, яка розділяє їх рідних. Хоча родичів юної особи зовсім не подобаються ці романтичні відносини. Мати героїні - Ася, яка присвятила доньці життя, відмовившись від особистого щастя бажає для свого чада вигіднішу і гідну партію, ніж бідний і безперспективний наречений.

Сам же Кирило намагається всіма силами сподобатися близьким коханої і переконати їх, що Оля для нього найдорожча на світі. Він вирішується на відчайдушний крок і домовляється про зустріч з потенційною тещею. Через кілька годин після цього поліція прибуде за місцем виклику і виявити хлопця з закривавленим ножем у руках, поряд з убитою Асею. Донька не вірить у винність кохана до самого останнього моменту, але факти-вперта штука і слідчий методично підводить її до цього прозріння і визнанням незворотного. Героїня в розпачі, вона пускається у всі тяжкі, тільки б забутися. Стурбований дід, не бажає після пережитої втрати, позбудеться ще й онуки, збирається розшукати її батька й просити допомоги.

Серіал Пізнє каяття (2017) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Пізнє каяття (2017)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Пізнє каяття (2017) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Пізнє каяття (2017) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Пізнє каяття (2017) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Пізнє каяття (2017)