У клітці всі серії

Мелодрама У клітці  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
10 серий
Премєра:
13 июня 2019
Країна:
Россия
Жанр:
драма, криминал, спорт
Тривалість:
50 мин.

Серіал драма, криминал, спорт «У клітці »:

Сюжет вітчизняної кримінальної драми переносить глядачів у місто Калінінград. В центрі уваги сюжету виявляється історія сімейства Евдокимовых. Сергій і його батько Олексій переживають не найкращі часи свого життя. Вони обидва вирішують повернутися в рідне місто, щоб почати все з чистого аркуша. Олексій знайшов море проблем в Москві, так і не зумівши закріпитися у великому місті, а його син Сергій, якого багато хто знає по прізвиську Вовчок, тільки звільнився після тюремного ув'язнення. Звичайно ж, головним персонажам довелося вкрай непросто, адже їх життя зруйнована подіями недавнього минулого. Справжнє ж не обіцяє нічим хорошим: мати спилася, а дома цілковитий безлад.

До того ж Сергій розуміє, що його колишня кохана Ольга навіть не збиралася чекати - вона вже заміжня. Звичайно ж, є й ті люди, які щасливі бачити Вовчка будинку. Брат Євген виявляється одним з небагатьох, хто готовий підтримати повернувся Сергія. Незабаром на чоловіка виходить колишній однокласник, який зміг побудувати в Калінінграді найбільшу кримінальну мережу, ставши на чолі мафії. Сергій і Олексій затягуються в атмосферу дивовижних подій, пов'язаних з особистим, сімейним життям, а також опиняються в епіцентрі нового кримінального справи, яке може в черговий раз зіграти з ними злий жарт.

Серіал У клітці 1- 7, 8, 9, 10 серія дивитися онлайн всі серії підрят 10 серий

Дивитися серіал «У клітці » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал У клітці 10 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал У клітці всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися У клітці онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » У клітці (2019)