Танець з шаблями (2018)

Фільм драма, история, биография «Танець з шаблями (2018)»:

Біографічна драма знайомить глядачів з Арамом Іллічем Хачатуряном – ще невідомим композитором. Герой живе в непростих реаліях військової евакуації. На дворі 1942 рік, у розпалі війна. Разом з іншими музичними колективами, Хачатурян приїхав до Пермі в рамках евакуації. Незважаючи на мінімум умов, Арам бере активну участь у театральному житті.

Під тиском влади багато в театрі змінюється, що композитор відчуває на собі в ході підготовки до прем'єри вистави «Гаяне». Напередодні прем'єри Хачатурян дізнається, що їм необхідно попередньо показати спектакль, щоб отримати схвалення «зверху». Перевіряючим виявляється підла людина – з-за особистої неприязні він намагається підставити свого суперника, обрушуючи на нього шквал завдань. Він навіть не підозрює, що своїм гнітом лише підштовхує Хачатуряна до створення головного свого шедевра...

Дивитися фільм «Танець з шаблями (2018)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Танець з шаблями (2018) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Танець з шаблями (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Танець з шаблями (2018)