Патріот (2020) всі серії

Мелодрама Патріот (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
10 марта 2020
Країна:
Россия
Жанр:
комедия
Режисер:
Тривалість:
24 мин.

Серіал комедия «Патріот (2020)»:

Спецназівець на ім'я Саша Кучин прибув у рідне для себе місто, де на його думку, просто необхідно навести порядок. Будучи в душі ідеалістом, він взагалі бажав би, щоб Росія була найкращою з усіх країн і у людей була гідна і безтурботне життя. Є у Саші одна єдина слабкість - це Лена Сысарина, яка сподобалася йому ще в шкільні часи.

Поки що спроби Сани завоювати Ленку зазнали краху. Адже Лена на відміну від хлопця не хоче жити в своєму містечку і планує відправитися в Москву, сподіваючись стати естрадною зіркою. При цьому Саня ніяк не помічає, що він надзвичайно подобається Каті, який вважає його найкращим чоловіком. Черговою проблемою для Сани виявляється й те, що він вже відправив документи в академію ФСБ. А там від кандидатів вимагають ідеального поведінки, тому Кучину доводиться зменшити свій палкий норов і більш лояльно відноситься оточуючим людям.

Серіал Патріот (2020) 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Патріот (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Патріот (2020) 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Патріот (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Патріот (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Патріот (2020)