Голубка (2019)

Мелодрама Голубка (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
Країна:
Турция
Жанр:
драма, детектив
Режисер:
Тривалість:
120 мин.

«Голубка (2019)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Голубка (2019) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

У центрі сюжету захоплюючого турецького серіалу Голубка (2019) виявляється красива дівчина Газіантеп. У дитинстві героїня мріяла стати успішною людиною, вдало вийти заміж і народити дітей. Вона приблизно вчилася в школі, завжди слухалася вчителів, а вдома продовжувала гризти граніт науки. Газіантеп вірила, що тільки розумна дівчина зможе зустріти прекрасного принца і стати щасливою жінкою. Після відмінного закінчення школи, мрії героїні починають збуватися, вона зустрічає прекрасного хлопця. Роман у хлопців розвивається швидкими темпами, вони готуються до весілля.

Любов Газіантеп виявляється взаємної, молодий хлопець любить дівчину і готовий зробити її найщасливішою жінкою. Але на шляху хлопців ставати давня ворожнеча двох кланів. Рід героїні та її новоспеченого чоловіка давно ведуть ворожнечу, Газіантеп доводиться вибирати, чи щасливе життя з коханою людиною, або відданість клану і нещаслива життя. Який вибір зробить дівчина, і невже її дитячої мрії не судилося збутися?

  • 90
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Голубка (2019)