Заповіт принцеси всі серії

Мелодрама Заповіт принцеси  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
10 апреля 2017
Країна:
Украина
Жанр:
приключения
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал приключения «Заповіт принцеси »:

Людство багато віддало б, щоб втілити в реальність мрію про ідеальне існування в справедливому суспільстві, де люди добрі і не заздрісні, немає бідних і багатих та сама жахлива новина дня про майбутню грозі з проливним дощем. Автори сюжету змогли уявити таку країну під назвою Сент-Люм'єр, де рівноправність і всі громадяни щасливі. Такий стан речей вкрай дратує соседствующую з державою Францію. І в помсту її уряд знаходить варіант, як знищити ідеального сусіда назавжди.

Справа в тому, що якщо найближчим часом останні не зможуть повністю погасити кредити по заборгованості, які займав ще король Анрі, то санкції до них будуть пред'явлені найжорстокіші. Що загрожує знищити Сент-Люм'єр. Правитель бачить лише один вихід з положення, що склалося, це якнайшвидша одруження принца Фелікса на дочку мільярдера зі Сполучених Штатів. Але юнак не готовий ціною свого майбутнього рятувати вітчизну, як би це непатріотично це не чулося. У нього інший план порятунку. Але для цього потрібно розгадати таємницю, яка зберігає в собі портрет її вінценосної прапрабабусі. На полотні зашифроване місце, де шукати скарб зі скарбами. Для цієї мети він наймає російську дівчину-детектива Машу, співвітчизницю своєї далекої родички.

Серіал Заповіт принцеси 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Заповіт принцеси » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Заповіт принцеси 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Заповіт принцеси всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Заповіт принцеси онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » ТРК Україна » Заповіт принцеси (2017)