Бобот і енергія Всесвіту

Мелодрама Бобот і енергія Всесвіту  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
Країна:
Украина
Жанр:
фантастика, приключения, семейный
Режисер:
Тривалість:
100 мин.

Фільм фантастика, приключения, семейный «Бобот і енергія Всесвіту »:

Опинившись в літньому таборі, Вадик практично весь вільний час проводив з фотоапаратом в руках. Коли його команда грала у волейбол, хлопець зробив кілька знімків, які могли б визначити переможця, але він випадково розбив фотоапарат, миттєво ставши головним об'єктом для жартів і знущань.

Бажаючи відновити свою репутацію в очах однолітків, Вадик вирішує викрасти у команди-суперниці кубок, який дістався їй несправедливо. Але все відбувається зовсім не так, як би йому хотілося, в результаті чого наш герой зустрічається з дивним чоловіком, який розповідає хлопцеві, що потужний спалах на Сонці незабаром знищить Землю. Вадик виявляється тим, хто може спробувати врятувати планету від загибелі, а допомагати йому буде дивне інопланетне істота, схожа на трансформаторну будку.

Дивитися фільм «Бобот і енергія Всесвіту » онлайн в HD якості

  • 60
Ви легально дивіться кіно Бобот і енергія Всесвіту онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Бобот і енергія Всесвіту дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Бобот і енергія Всесвіту онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Бобот і енергія Всесвіту (2018)