Людина з Подольська (2020)

Фільм комедия, драма «Людина з Подольська (2020)»:

Головний герой російського трагікомічного кінофільму "Людина з Подольська" - чоловік середнього віку, службовець невеликої провінційної газети. В юності у нього, як і у багатьох, були грандіозні мрії про казковому Амстердамі і далекосяжні плани про музичну кар'єру. І, хто знає, де б він зараз жив і ким став, якби народився не в цьому глухому містечку і не в робітничій сім'ї. Але самотня життя Миколи йде своєю чергою, чи не віщуючи ніяких змін, сіра смуга змінюється чорною, спочатку його кинула дружина, потім коханка, а розрадою служить тільки музика.

Але одного разу з хлопцем сталося неймовірне подія: його затримали співробітники поліції і доставили у відділок. Він намагається з'ясувати свою провину, але все тримається в таємниці. І тут починається цілковитий абсурд: поліцейські проводять допит в дивній і шокуючою уяву формі. Що б це значило? Може бути, це вирвалися назовні нездійснені ідеї, щоб змінити його невдалу долю?

Дивитися фільм «Людина з Подольська (2020)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Людина з Подольська (2020) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Людина з Подольська (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Людина з Подольська (2020)