Кордон: Тайговий роман всі серії

Мелодрама Кордон: Тайговий роман  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
13 декабря 2000
Країна:
Россия
Жанр:
драма, мелодрама
Тривалість:
52 мин.

Серіал драма, мелодрама «Кордон: Тайговий роман »:

Дія драматичної історії відбувається на радянському далекосхідному гарнізоні, у 1970-их роках. Тут між молоденьким лейтенантом Іваном і заміжньою красунею, медсестрою Ольгою зав'язується пристрасний роман. Вони вже давно зрозуміли, що створені один для іншого, але для повного щастя існує серйозна перешкода і це ревнивий і владний чоловік дівчини. Жорстокий і досвідчений капітан Микита Голощокін звик, як людина військова все контролювати. Він обожнює свою чарівну дружину і ніколи не відпустить її, тим більше поступитися зеленому молодикові.

Голощокін давно знає, про любовну інтрижку своєї дружини і шукає підходящого моменту, щоб раз і назавжди позбутися ненависного суперника. Йому все одно, за що його ненаглядна полюбила того благородного офіцера. Він впевнений лише в своїй правоті і збирається невідступно слідувати плану дій. Тим більше, що в їх військовому гарнізоні, який розташований в глухому тайговому містечку на китайському кордоні, всяке може трапитися. А тим часом наївні герої, які сподіватися на особисте життя та збереження їх таємниці, насолоджуються своїми райдужними почуттями. На тлі того, що відбувається в містечку, де кожне маленьке подія – сенсація, вже повзуть чутки, про те, що капітанова дружина чекає дитину, але не від нього.

Серіал Кордон: Тайговий роман 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Кордон: Тайговий роман » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Кордон: Тайговий роман 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Кордон: Тайговий роман всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Кордон: Тайговий роман онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Кордон: Тайговий роман (2000)