Обіймаючи небо всі серії

Серіал драма «Обіймаючи небо »:

Зворушливі, інтригуючі і драматичні історії кохання, яка зароджувалася в радянському військовому містечку. Перше романтичне почуття юних підлітків Івана Котова та Євгенії Луговий, а також невдала симпатія талановитого льотчика Андрія Лугового і військового хірурга Олена Нагибиной. Закоханих багато і у кожного доля складається по-різному. Герої розлучаються, губляться на довгі роки, але не перестають думати один про одного і припускати, як би склалася їх доля, якщо не життєві обставини. А ось ще одна наївна полум'яна пристрасть Алевтини Котової, що працює буфетницею до заповзятливому заступнику полку Хворостову.

Романтика і любов непередбачувані і невідомо, до чого призведе почався роман, на щастя чи розчарування. Всі сюжетні лінії картини розвиваються паралельно на невеликій території посеред забайкальської тайги, де секретна військова авіабаза охороняє повітряні рубежі СРСР. І навіть тут, незважаючи на всю серйозність обстановки неможливо сховатися від запаморочливого щастя, яке може закінчитися і фатальним падінням. Адже часом пристрасть виявляється не менш небезпечною, ніж важке озброєння, виставлене на застереження противнику.

Серіал Обіймаючи небо 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Обіймаючи небо » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Обіймаючи небо 12 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Обіймаючи небо всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Обіймаючи небо онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Обіймаючи небо (2013)