Тригер всі серії

Мелодрама Тригер  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
10 февраля 2020
Країна:
Россия
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
52 мин.

Серіал драма «Тригер »:

Артем - психолог, що регулярно використовує на своїх пацієнтах тактику «Тригер». Він переконаний, що психічні проблеми необхідно вирішувати максимально агресивними методами, виводячи пацієнта із зони комфорту і поводячись з ним максимально провокативно. Ця методика здається його колегам, щонайменше, спірною, однак результати практичного її використання перевершують всі очікування.

Ті пацієнти, які лікувалися роками в інших психологів, витрачаючи на кожен сеанс психотерапії, не малі гроші, у Артема виливаються за кілька тижнів. Артем задоволений собою і переконаний у правильності способу своєї роботи. Але раптовий суїцид одного з його пацієнтів все перевернув з ніг на голову.

Серіал Тригер 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Тригер » онлайн всі серії

  • 30
Ви легально дивіться серіал Тригер 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Тригер всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Тригер онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Тригер (2020)