Зникла всі серії

Мелодрама Зникла  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серій
Премєра:
16 жовтня 2017
Країна:
Росія
Жанр:
детектив, кримінал
Режисер:
Тривалість:
49 хв.

Серіал детектив, кримінал «Зникла »:

Одна самодостатня жінка, дві життя і постійний пошук самої себе в цьому світі. Все що побудувала Катерина Савельєва і що було для неї комфортно і розмірено увійшло відразу в чорну смугу, руйнуючи все на своєму шляху. Спочатку її заможні роботодавці, в чиєму домі вона служила покоївкою дізнаються про її алкогольному пристрасті в минулому і це стає достатньою причиною для її звільнення. Потім неприємності поповнюються ще одним звісткою про те, що раптово зникає її коханий наречений Євген. І куди? Ніхто не знає. А апогеєм всього цього стає її затримання поліцейськими за звинуваченням у вбивстві колишньої господині.

Сидячи в слідчому ізоляторі Катя, не розуміє, що відбувається з її життям. Несподівано її відпускають під заставу і біля входу її зустрічає адвокат впливового підприємця, який збирається зробити їй незвичайну пропозицію. Дружина його клієнта померла тиждень тому, залишивши на піклування батьків маленьку дочку з діагнозом вроджений порок серця. Скоро дитині мають зробити операцію і хвилюватися їй категорично не можна. Каті схожою на її покійну маму як дві краплі води зіграти роль люблячої матусі до повного одужання дитини. Але що чекає Савельєву в кінці цього фарсу в сім'ї Пашковых, вона навіть припустити не може.

Серіал Зникла 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серій

Дивитися серіал «Зникла » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Зникла 16 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Зникла всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Зникла онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Зникла (2017)