Справа судді Кареліної (2016) всі серії

Мелодрама Справа судді Кареліної (2016) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
11 марта 2017
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив, мелодрама «Справа судді Кареліної (2016)»:

Ірина непохитна і принципова особистість, чия професійна діяльність потребує таких рисах і об'єктивному підході. Вона суддя. Героїня любив свою роботу, вважаючи себе щасливою людиною. У неї міцна сім'я, в якій панує гармонія і розуміння. Всі ці роки для неї найкращим чоловіком був її чоловік Кирило, з яким вона прожила два десятки років. Іра ніколи б не подумала, що її коханий може так підло обманювати її протягом довгого часу змінюючи. Тепер її розмірене життя зруйновані, а постійні метання і відчаю, штовхають на необдуманий вчинок. Вона більше не може витримувати цього преса і робити вигляд, що нічого не відбувається.

Але їй так хочеться бути впевненою, що вона потрібна і її люблять. Саме це і підштовхує Ірину в обійми Андрія, близького товариша її чоловіка зрадника. Чоловік оточує її любов'ю, теплом і увагою, принаймні так здалося героїні, яка навіть повірила в щирість його почуттів. Після кількох днів гармонії, новоспечений коханець зникає. Він не відповідає на телефон. Їй так прикро, що вона знову помилилася, але несподівано все таємне стає явним. Сидячи в крісла правосуддя, вона бачить, як в зал вводять укладеного, чию долю вона повинна буде вирішувати і це Андрій. Він затриманий за звинуваченням у вбивстві своєї колишньої дівчини Рити.

Серіал Справа судді Кареліної (2016) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Справа судді Кареліної (2016)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Справа судді Кареліної (2016) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Справа судді Кареліної (2016) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Справа судді Кареліної (2016) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Справа судді Кареліної (2016)