Друге життя Єви всі серії

Мелодрама Друге життя Єви  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
21 августа 2017
Країна:
Украина
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
43 мин.

Серіал мелодрама «Друге життя Єви »:

Єва цілеспрямована особа, чітко визначає межі власної мрії. Вона важко і наполегливо працювала над своєю дисертацією, щоб найближчим часом відправиться з рідної провінції до Києва, щоб почути про неї думку вченого філолога. Але по приїзду в галасливу столицю, наївна дівчина мимоволі потрапляє в серйозну авантюру. Як виявилося, вона до подиву зовні схожа з дружиною заможного й впливового підприємця Влада Бєльського. Деякий час тому бізнесмен з Ланою потрапив у ДТП, в результаті якої дівчина впала в коматозний стан.

Сам же чоловік перебуває в лікувальному центрі і на настійну вимогу лікарів має бути під їх наглядом. Герман близький товариш Влада, побачив Єву, вражений подібністю молодих жінок. Він просить випадкову незнайомку підіграти йому у благодійній грі. Щоб не травмувати психіку і душевний стан одного, він просить її зіграти роль його дружини. Адже той обожнює свою половину. Героїня з жалю погоджується, але все виявилося не так просто. Одна вчена інтелектуалка, яка звикла сидіти над книгами, а інша весела тусовщиця, дні безперервно посвящающая себе шопінгу і розваг.

Серіал Друге життя Єви 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Друге життя Єви » онлайн всі серії

  • 100
Ви легально дивіться серіал Друге життя Єви 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Друге життя Єви всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Друге життя Єви онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Друге життя Єви (2017)