Той, хто читає думки всі серії

Мелодрама Той, хто читає думки  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
26 марта 2018
Країна:
Россия, Украина, Великобритания
Жанр:
детектив, драма
Тривалість:
52 мин.

Серіал детектив, драма «Той, хто читає думки »:

Мелодраматичний детективний фільм оповідає про колишнього чародія-авантюриста, який одного разу зважився змінити своє існування кардинальним чином. Він поміняв свою хлібну діяльність на небезпечну і складну роботу в Следсвенном Комітеті. Для Данила Романова це був серйозний крок і крутий поворот в його долі. І з цим складно посперечатися, враховуючи, що раніше він трудиться сумнівним «екстрасенсом» в одній з телевізійних студій, рекламуючи свої унікальні здібності. Він уміло залучав до екранів глядачів, які вірили в магію, натальні карти та інші надприродні штучки.

Сам же Романів насправді невиправний скептик і цинік, який заперечує існування чортовини і всього подібного. Після трагічної загибелі його рідних від рук жорстокого психопата по кличці Демон, він кидає кар'єру мага і влаштовується на роботу у відділ по боротьбі з бандитизмом. Він тяжко пережив ту втрату. І тепер впевнений, що його дар переконання і психолога допоможуть йому знайти вбивцю і передати його правоохоронним органам. Гострий розум, неординарність мислення виділяє його з натовпу команди оперативників, а ще в нього закохується його безпосередня начальниця.

Серіал Той, хто читає думки 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Той, хто читає думки » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Той, хто читає думки 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Той, хто читає думки всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Той, хто читає думки онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Той, хто читає думки (2016)