Учениця мага

Фільм мелодрама «Учениця мага »:

Симпатична, цілеспрямована і неймовірно романтична бібліотекарка Віра шість років чекала коханого чоловіка, виїхав у закордонне відрядження. На жаль, бідолашна й уявити собі не могла, що після повернення чоловіка вона стане для нього нецікавим. Справа в тому, що підступний чоловік повернувся додому з новою гарненької дружиною, попросивши при цьому Віру, не втручатися в його життя.

Не важко здогадатися, який шок пережила головна героїня телесеріалу. Її вірні подруги намагалися вивести дівчину з депресії, але, на жаль, у них нічого не вийшло. Віра уникала зустрічей з потенційними кавалерами, з якими приятельки хотіли познайомити дівчину. Фільм Учениця чародія 2019 дивитися онлайн. Однак, як і будь-яка інша жінка, Віра мріяла, щоб і на її вулиці було свято. І треба ж такому статися, що все змінила старовинна книга знайдена дівчиною в запасниках бібліотеки. З неї красуня взяла рецепт чарівного зілля, випивши яке можна заново повторити і відповідно змінити один з невдало прожитих днів. Недовго думаючи, дівчина готує еліксир, згодом кардинально поміняв життя головної героїні серіалу...

Дивитися фільм «Учениця мага » онлайн в HD якості

  • 70
Ви легально дивіться кіно Учениця мага онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Учениця мага дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Учениця мага онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Учениця мага (2019)