Напарниці всі серії

Мелодрама Напарниці  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
20 серий
Премєра:
14 марта 2016
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама, детектив
Режисер:
Тривалість:
48 мин.

Серіал мелодрама, детектив «Напарниці »:

Дві самодостатні красуні намагаються поділити привабливого чоловіка, який схоже симпатизує їм обом. Але чи так це насправді? Лариса Войтович та Єгор Раєвський були щасливі у шлюбі, але потім, щось зламалося в їх відносинах і молодий чоловік віддав улюбленій молоденьку Юлю Соколову, яка і не приховувала своєї любові до нього. Через кілька днів, як він іде до Юлії, Єгор гине за дивних обставин. Для Лариси ця втрата страшна трагедія, навіть незважаючи на те, що покійний зрадив її.

Намагаючись впоратися з болем, Лара з головою йде в роботу. Вона служить в особливому відділі поліції карного розшуку по боротьбі з бандитизмом. З того моменту проходить п'ять років і несподівано в розміреним Ларисиной життя знову виникає ненависна розлучниця – Юля, але в цей раз в якості колеги. Вона прийшла після закінчення університету у відділ Войтович для проходження практики. Але чи зможуть спрацюватися, після того, що між ними було?! Складно уявити, що відчуває до неї вдова Раєвського і, напевно, Соколової про це краще не знати. А ще краще швидше забратися подалі! Але Юля виявилася міцним горішком, яка зовсім не вважає себе винною.

Серіал Напарниці 1- 17, 18, 19, 20 серія дивитися онлайн всі серії підрят 20 серий

Дивитися серіал «Напарниці » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Напарниці 20 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Напарниці всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Напарниці онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Напарниці (2016)