Дворняжка Ляля всі серії

Серіал мелодрама «Дворняжка Ляля »:

Красуня Ліля, кругла сирота, вихована циганами, вирішує пограбувати чужий будинок, в надії непогано нажитися, розплатитися з боргами і позбутися від надокучливого нареченого з табору. За небезпечним заняттям дівчину застає хазяйський син – Сергій. Він зачарований красою злодійки і пропонує їй фіктивний шлюб, без зобов'язань. А історія цієї дивовижної юної героїні заслуговує окремої голови. Вона живе серед циган в незавидному положенні білої ворони і все це із-за своєї яскравої зовнішності: вогненно-руде волосся, зелених очей немов смарагди і повної відсутності музичного слуху. Але є у неї і спільні риси з цим волелюбним і навіженим народом. Вона і сама хоробра, уперта і примхлива.

Дівча хоче заробити сама на будинок для своїх прийомних батьків, які дбали про неї і бажає уникнути долі нещасного заміжжя за деспотичного s.c.ramira s.a. Останній є близьким родичем місцевого «авторитета». З цієї причини вона і йде на небезпечний та протизаконний крок – пограбування якогось заможного сімейства. Але пійманий на місці злочину несподівано для себе отримує дивну пропозицію про укладення шлюбу. Цим самим Сергій буде мовчати про те, що він зловив її за неприємним заняттям, а вона допоможе йому отримати жадане спадщину. Тільки молоді люди навіть не уявляють, які наслідки спричинить за собою їх обман.

Серіал Дворняжка Ляля 1 - 93, 94, 95 серія дивитися онлайн всі серії підрят 95 серий

Дивитися серіал «Дворняжка Ляля » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Дворняжка Ляля 95 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Дворняжка Ляля всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Дворняжка Ляля онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Дворняжка Ляля (2014)